Kattava pakettien seuranta OmaPostissa

Maksuttomalla OmaPosti-sovelluksella voit seurata sinulle tulossa olevia Postin kuljettamia verkkokauppalähetyksiä automaattisesti missä ikinä liikutkin. Saat automaattisesti tiedon lähetyksistäsi ilman lähetystunnusten syöttämistä kun käytät samaa puhelinnumeroa verkkokaupassa ja OmaPosti-sovelluksessa.

Seuraa muun kuin Postin toimittamaa pakettia

OmaPosti löytää 22 kuljetusyrityksen paketit, muun muassa Matkahuollon, DHL:n, USPS:n, PostNordin ja Yanwenin lähetykset.  Pakettiseuranta toimii sekä OmaPostin verkkopalvelussa että OmaPosti-sovelluksissa.

OmaPosti näyttää sellaiset seurantatiedot, jotka eivät vaadi tunnistautumista kuljetusyhtiön järjestelmään. Poikkeustilanteita varten sovelluksesta löytyy myös kunkin kuljetusyhtiön yhteystiedot.

 

Näin käytät pakettien seurantaa

1. Valitse “Lisää lähetys tai lasku”

2. Kirjoita lähetystunnus tai skannaa se kuitista. (Sovellus saattaa kysyä sinulta kuljetusyritystä (esim. DHL). Tämä johtuu siitä, että joidenkin yritysten lähetystunnukset ovat samankaltaisia.)

3. Saat näkyviin pakettisi liikkeet. Tunnistautumista vaativat tiedot, kuten muiden kuin Postin automaattien noutokoodit, löydät kuljetusyritysten palveluista. 

 

Katso ohjeet >>

Jotain vaikuttavaa

Kerro lukijalle lisää aiheesta

Otsikko ja alaotsikko kertovat, mitä tarjoat, ja otsikkomuoto sinetöi kaupan. Tässä voit kertoa, miksi tarjouksesi on niin hyvä, että sen vuoksi kannattaa täyttää lomake

Muista:

  • Luettelomerkinnät toimivat aina.
  • Niillä voit esitellä hyötyjä ja
  • tehdä vierailijoista vetäjiä.